شهر بی یار مگر ارزش دیدن دارد ؟
  • دعای فرج بنام خدا 

نشانه های عاشق حضرت مهدی  عج

01 بهمن 1396 توسط بنت الهدی

 چه كسى مى تواند بگويد من عاشق مهدى(عج) هستم و نشانه هاى عشق به حضرت مهدى(عج) چيست؟   محبت و عشق به لفظ و صِرف ادعا نيست، بلكه در عمل نمايان مى شود. قرآن كريم در مورد محبت الهى مى فرمايد:

 (ان كنتم تحبون الله فاتّبعونى يحببكم الله) آل عمران، آيه 31. 

 «اگر خدا را دوست داريد از من (پيامبر) پيروى كنيد، تا خدا هم شما را دوست داشته باشد.»

 پس نشانه ى عشق و محبت به خدا پيروى از رسولش است. 

كسى مى تواند بگويد من عاشق و دوستدار مهدى(عج) هستم كه از حضرتش و نائبان ايشان (فقهاى جامع الشرائط) پيروى كند. عاشق براى ديدار معشوق ولقاى او لحظه

 شمارى مى كند و از خود بى خود است و هر آنچه را معشوق مى پسندد انجام مى دهد و از آن كوتاهى نمى كند. بر اين اساس يكى از نشانه هاى عشق به مهدى(عج)

 انتظار فرج ايشان است. هر چه انتظار بيش تر باشد نشانه ى محبت و عشق بيش تر به حضرت است. 

امام زمان(عج) حافظ و نگهبان دين جدّشان، حضرت محمد(ص) هستند و با ظهورشان مى خواهند اسلام واقعى را به طور كامل پياده كنند. بنابراين از نشانه هاى ديگر عاشق مهدى(عج)، سعى و تلاش در عمل به دستورات اسلام و فرامين الهى است. 

در روايتى كه از امام صادق(ع) در مورد ياران حضرت مهدى(عج) نقل شده است، مى خوانيم:

 « من سرّ ان يكون من اصحاب القائم فلينتظر وليعمل بالورع و محاسن  الاخلاق» 

« هر كس دوست دارد از ياران حضرت مهدى(عج) باشد، بايد در انتظار باشد و با تقوا و ورع عمل كند و به اخلاق نيكو رفتار نمايد. » 

كسى كه چنين محبت و عشقى در او پديد آمد، آن قدر به حضرت مهدى(عج) نزديك مى شود كه اگر قبل از ظهور حضرت بميرد، همانند كسى است كه در خيمه ى امام  زمان(عج) و همراه ايشان بوده و در ركاب ايشان شهيد شده است. از امام صادق(ع) نقل شده 

« من مات منكم وهومنتظر لهذا الامر كمن هو مع القائم في فسطاطه، قال: ثم مكث هنيئة ثم قال: لا بل كمن قارع معه بسيفه، ثم قال: لا والله  الا كمن استشهد مع رسول الله» 

«هر كس بميرد در حالى كه منتظر قيام امام زمان(عج) باشد مانند كسى است كه با حضرت در  خيمه ى ايشان باشد.» سپس امام صادق(ع) مدتى مكث نمود

 و فرمود: «نه بلكه مانند كسى است كه با امام زمان(عج)شمشير بزند.» سپس فرمود: «نه،  قسم به خدا مانند كسى است كه با رسول خدا شهيد شده باشد.»
📚 بحار الانوار، ج 52، ص 140، ح 50 

بحار الانوار، ج 52، ص 126، ح 18

اللهــمَّ عَجـِّــل لِوَلیِّـــکَ الفَـــرَج 

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: مهدوی لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب